Ανακαίνιση

 Ανακαίνιση κατοικίας; 

 Η KtirioAct παρέχει υπηρεσίες ανακαίνισης. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε σε κάθε τομέα ανακαίνισης που μπορεί να χρειαστείτε για την ακίνητη περιουσία σας.

 

 Η ανακαίνιση ενός χώρου, έχει πολλές διαβαθμίσεις π.χ. από την «αναγκαία» ανακαίνιση μπάνιου λόγω προβλημάτων, την ολική ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση. Η εταιρεία μας συνεργάζεται επίσης με την εταιρεία “Mimosa Dynamic”, μια εταιρεία που εισάγει,  κατασκευάζει και εγκαθιστά φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων, συμβάλλωντας σε ένα πιο οικολογικό περιβάλλον. Στα πλαίσια της ενεργειακής αναβάθμισης, το κράτος χρηματοδοτεί και την εγκατάσταση συσκευών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η KtirioAct συνεργάζεται με τη Mimosa Dynamic στον τομέα αυτό.

Κάθε βαθμίδα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, όπου μαζί με τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη, προσφέρει ένα πολύ μεγάλο εύρος εναλλακτικών λύσεων. Για όλες τις επιλογές σας, η KtirioAct, επιστρατεύοντας τη πολυετή εμπειρία της, καθώς και την εμπειρία των εξειδικευμένων συνεργείων της, είναι  δίπλα σας παρέχοντας αξιόπιστες λύσεις, επιτυγχάνοντας στην τήρηση του προϋπολογισμού σας. 

 Η συνεργασία μας με επώνυμους και καταξιωμένους  διακοσμητές δεν αυξάνουν το κόστος που καλείστε να καλύψετε, αντίθετα, η εμπειρία και  η επαγγελματική προσέγγιση τους μπορούν να δώσουν τα πιο επιθυμητά αποτελέσματα, μέσα στα πλαίσια της επένδυσης που επιδιώκετε.

 Ολική ή Μερική Ανακαίνιση Σπιτιού;

 

Η ολική ανακαίνιση δίνει την ευκαιρία να διαμορφώσετε  το σπίτι σας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Στην περίπτωση της ολικής ανακαίνισης, απαιτείται προσεκτικός προϋπολογισμός ούτως ώστε να αποφευχθεί η εμφάνιση οποιονδήποτε απρόσμενων εξόδων. 

Πέραν της αισθητικής προσέγγισης σε μία ανακαίνιση, είναι εξίσου σημαντικό να ακολουθηθεί ο προϋπολογισμός που έχει τεθεί για την επίτευξη της επένδυσης αυτής.

Η KtirioAct είναι επίσης υπεύθυνη για την διαχείριση του προυπολογισμου σας, καθώς και μεριμνά την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί για την ολοκλήρωση του έργου.  

Ενδεικτικά τέτοιες εργασίες είναι:  

  • Η ανακαίνιση της κουζίνας
  • Η ανακαίνιση του μπάνιου

  • Η επισκευή ή αντικατάσταση δαπέδων

  • Η τροποποίηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και η εγκατάσταση έξυπνων συστημάτων

  • Η αλλαγή εξωτερικών κουφωμάτων

  • Η εγκατάσταση πόρτας ασφαλείας

  • Η θερμοπρόσοψη  και η μόνωση της ταράτσας

  • Η ανακατασκευή του κήπου κλπ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Το προσωπικό της εταιρείας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει σε ολα τα στάδια της ανακαίνισης. 

Με την ολοκλήρωση  της ανακαίνισης, η KtirioAct  παραμένει δίπλα σας για να καλύψει τις μελλοντικές ανάγκες σας.